Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.07.2024 13:25

Інформаційне повідомлення

fab42fb1-aef9-4b78-83fc-9d90ad35d70f.jpg

31 липня 2024 року о 10:00 відбудуться спільні засідання профільних постійних комісій міської ради: з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін; з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, спорту та партнерських зв’язків; мандатної та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського правопорядку, законності та запобігання корупції.

Комісія розгляне наступні питання:

1. Про інформацію керівника Решетилівської окружної прокуратури про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Решетилівської окружної прокуратури на території Полтавського району упродовж І півріччя 2024 року.

2. Про виконання Плану соціально-економічного розвитку Кобеляцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки у першому півріччі 2024 року.

3. Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Кобеляцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Кобеляцької міської ради.

4. Про затвердження акту приймання-передачі майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області у комунальну власність Кобеляцької міської ради.

5. Про припинення діяльності (закриття) Ліщинівської філії опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 1 Кобеляцької міської ради Полтавської області».

6. Про внесення змін до структури Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради.

7. Про внесення змін до структури апарату Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради.

8. Про внесення змін до персонального складу Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради восьмого скликання.

9. Про внесення змін до Положення про Центр надання адміністративних послуг апарату Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради.