Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

29.07.2024 14:57

Інформаційне повідомлення

66a783c79dee7__6660551893ed0__Засідання-профільних-постійних-комісій.jpg

30 липня 2024 року, о 13:00 відбудеться засідання постійної комісії міської ради з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку.

Комісія розгляне питання:

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Мусієнку Федору Івановичу.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Калакуцькій Оксані Павлівні.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності гр. Линник Валентині Іванівні, гр. Бондаренко Вірі Василівні.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності гр. Пивоварю Віталію Михайловичу, гр. Передерій Лесі Борисівні.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності гр. Масичу Валентину Семеновичу, гр. Татарко Світлані Семенівні.
  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) при посвідченні права власності на земельну частку (пай) гр. Тітаренко Тетяні Григорівні.
  7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка перебуває у користуванні Кобеляцького ліцею Полтавської обласної ради на території Кобеляцької міської ради.
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності за адресою: вулиця Касьяна, 41/13Б м. Кобеляки Полтавського району Полтавської області, з подальшою передачею в оренду гр. Шараповій Олександрі Володимирівні.
  9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби по вул. Івана Котляревського м. Кобеляки з подальшою передачею в оренду гр. Калюжній Наталії Василівні.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  ПрАТ «ВФ Україна» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, розташованої за адресою: с. Гайове, на території Кобеляцької міської ради Полтавського району Полтавської області.
  11. Про розгляд заяви гр. Кобеля Сергія Андрійовича щодо продажу земельної ділянки сільськогосподарського призначення, площею 37,8191 га для ведення селянського (фермерського) господарства.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Петровій Олені Григорівні.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Пилипенко Ларисі Валентинівні.
  14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби в межах с. Кишеньки на території Кобеляцької міської ради з подальшою передачею в оренду гр. Калюжній Наталії Василівні.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності гр. Живулько Людмилі Петрівні, гр. Безуглій Наталії Олександрівні, гр. Лянник Тетяні Олександрівні.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Іваненку Олегу Вікторовичу.
  17. Про розгляд заяви гр. Куземи Вадима Сергійовича про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки кадастровий номер 5321885100:00:005:0078, загальною площею 50,1000 га.
  18. Про розгляд заяви гр. Куземи Віталія Сергійовича про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки кадастровий номер 5321885100:00:005:0077, загальною площею 50,0025 га.