Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

26.11.2021 14:03

Фінальні змагання обласної Гімназіади школярів

61a0cdeaa6986__20211123_120457.jpg

22-23 листопада у спортивному комплексі Кобеляцької ДЮСШ відбулися фінальні змагання обласної Гімназіади школярів з футзалу серед дівчат 2005-2006 років народження.

Участь брали команди Кобеляцької міської, Диканської селищної, Кам’янопотоківської сільської, Гребінківської міської, Білоцерківської сільської та Лубенської міської територіальних громад, які були розділені на дві групи.

Команда дівчат Кобеляцької міської територіальної громади складалась з учнів опорного закладу «Кобеляцький ліцей №2» (директор О.Стаднікова) та  опорного закладу «Кобеляцький ліцей №1» (директор Я.Постольник). Першу зустріч наші футзалістки  виграли з рахунком 8:4 у одноліток з Білоцерківської сільської територіальної громади. Другу гру також виграли у Лубенських спортсменок з рахунком 8:3 та, набравши 6 очок, дівчата посіли 1 місце у своїй групі.

У грі за 1 місце з гребінківськими футзалістками наші дівчата показали неабиякий характер та бажання перемогти. На початку першого тайму вони вирвалися в перед з рахунком 2:0. Далі допустились помилок і пропустили 2 голи, рахунок першого тайму 2:2. У середині другого тайму гравчиня суперників забиває у свої ворота гол – наші виходять вперед з рахунком 3:2. До  кінця матчу дівчата забили ще чотири м’ячі, і матч завершився з рахунком 7:2.

Кобеляцькі футзалістки підтвердили, що серед школярів області з футзалу вони найсильніші.

До складу збірної школярів Кобеляцької громади ввійшли: Анастасія Середа (капітан), Вікторія Дубина, Дар’я Гребенюк, Аліна Тихоненко, Вікторія Жук, Анастасія Райцева, Єлизавета Гуєвська, Дарія Костиря, Ольга Глинська (ОЗ «Кобеляцький ліцей №2), Лейла Алієва, Юлія Сабірова (ОЗ «Кобеляцький ліцей №1).  Кращим гравцем змагань визнано Дар’ю Гребенюк.

Третє місце виборола команда дівчат Кам’янопотоківської сільської громади.

Руслан САБІРОВ, директор ДЮСШ