Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

24.07.2024 14:54

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради

66a0eb7b95d63__White-Blue-Simple-Modern-Business-Proposal-Pitch-Deck-Presentation-Design-(1).jpg

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13  Закону України «Про соціальні послуги», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», рішення першого пленарного засідання п’ятдесятої сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання від 19.07.2024 року № 7 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради» з метою проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради.

Повне найменування організації: Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради.

Юридична та фактична адреса організації: 39200, Полтавська обл., Полтавський р-н, м. Кобеляки, вул. Успенська, буд. 17

Основні напрями діяльності:

- проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення;

- надання особам/сім’ям комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Міністерством соціальної політики України, з метою мінімізації або подолання таких обставин.

Назва посади: директора Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради

Оплата праці: згідно з чинним законодавством України.

Період подання документів для участі в конкурсі, адреса, за якою приймаються документи:

Документи для участі у конкурсі приймаються з 24 липня 2024 року по 07 серпня 2024 року (включно) за адресою: вул. Шевченка 15/27, м. Кобеляки, Полтавського району, Полтавської області, 39200.

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: e-mail: 21051562@mail.gov.ua , тел. (05343) 3-12-05, з понеділка по п’ятницю з 08.00 год до 16.30 год.

Перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі:

  • заяву про участь у конкурсі за формою, визначеною у додатку;
  • належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • довідку про відсутність судимості;
  • перспективний план розвитку Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради.

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів, передбачених цим пунктом, лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

За достовірність інформації, викладеної в поданих документах, відповідає претендент особисто.

Перспективний план розвитку Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради подається обсягом не більш 15 сторінок друкованого тексту.

Шрифт Times New Roman, розмір 14, інтервал одинарний

Презентація не більше 15 слайдів PowerPoint за бажанням претендента.

Кваліфікаційні вимоги до претендента: вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

(вимоги, визначені Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників “Випуск 80 “Соціальні послуги”, затвердженим наказом Мінсоцполітики від 29 березня 2017 р. № 518;)

Дата і місце проведення конкурсу: 20.08.2024 о 10:00 за адресою: вул. Шевченка 15/27, м. Кобеляки, Полтавського району, Полтавської області, 39200. ІІ поверх (кабінет № 22 зал засідання міської ради).

Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: головний спеціаліст юридичного відділу Калюжна Оксана Олегівна, e-mail: 21051562@mail.gov.ua , тел. (05343) 3-12-05, з понеділка по п’ятницю з 08.00 год до 16.30 год.

********

Перелік запитань для перевірки знань норм законодавства України у сфері надання соціальних послуг відповідно до Закону України «Про соціальні послуги»

  1. Класифікація соціальних послуг. Базові соціальні послуги. Їх види.
  2. Складні життєві обставини та чинники, що можуть зумовити складні життєві обставини.
  3. Супервізія – це.
  4. Хто належить до надавачів соціальних послуг.
  5. Обов’язки та права надавачів соціальних послуг.
  6. Отримувачі соціальних послуг.
  7. Гарантії надавачів соціальних послуг працівникам.
  8. Інформація, яка вноситься про надавачів соціальних послуг (юридичних осіб) до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг.
  9. Інформація, яка вноситься про отримувачів соціальних послуг до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг.
  10.  Державний стандарт соціальних послуг.
  11. Ведення випадку.
  12. Звернення про надання соціальних послуг.
  13. Оцінювання потреб особи в соціальних послугах.
  14.  Прийняття рішення про надання чи відмову у наданні соціальних послуг.
  15. Договір про надання соціальних послуг.
  16. Послуги, що надаються екстрено (кризово).
  17. Відмова та припинення надання соціальних послуг.
  18.  Оплата соціальних послуг.
  19.  Соціальне замовлення.
  20.  Етичні принципи діяльності спеціалістів із соціальної роботи (наказ Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту  від 09 вересня 2005 року № 1965 «Про затвердження Етичного кодексу спеціалістів із соціальної роботи України»).