Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

23.07.2024 11:26

25 липня у селі Озера прощатимуться з військовим Володимиром Перковим

669f69394143f__-ГЕРОЇ.jpg

Пам'ять про Героя: Володимир Анатолійович Перков

Головний сержант Володимир Перков загинув 20 липня 2024 року у результаті бойових дій під час захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Вугледар на Донеччині.

Церемонія прощання відбудеться 25 липня о 13:00 в селі Озера. Траурна процесія розпочне рух від будинку по вулиці Лесі Українки, в якому проживав Герой.

Поховають воїна на сільському кладовищі у рідному селі.

Вічна пам’ять і шана герою!

Довідково: 

Володимир Анатолійович Перков народився 8 вересня 1973 року в мальовничому селі Озера. Після закінчення загальноосвітньої школи, Володимир розпочав трудову діяльність в Озерському відділенні "Сільгосптехніки". Потім проходив військову службу на Чорноморському флоті, а згодом працював у місцевому колгоспі «Іскра» на цегельному заводі. Останнім місцем його роботи стала будівельна організація в сусідньому Комсомольську (нині Горішні Плавні).

У 2014 році Володимир добровільно вирушив на Схід України, аби захистити свою країну. Учасник бойових дій. З 2018 року, підписавши контракт, продовжував боронити рідну землю від ворога. Він мав звання головного сержанта і був відомий своєю добротою, щирістю та відданістю. Володимир був вірним друзям, державі та військовій присязі.

20 липня 2024 року, поблизу населеного пункту Вугледар Волноваського району Донецької області, Володимир Перков загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи нашу Батьківщину.

Володимир був не лише справжнім патріотом, а й люблячим чоловіком та батьком. Він залишив у цьому світі свою дружину Оксану Володимирівну та двох синів – Андрія і Руслана. Старший син Андрій, як і його батько, зараз служить у Збройних Силах України, продовжуючи родинну традицію захисту рідної землі.

Висловлюємо щирі та глибокі співчуття дружині, дітям, рідним та всім, хто знав Володимира. Ваша втрата – це наша спільний біль. Ми сумуємо разом з вами й розділяємо ваше горе. Нехай теплі спогади про Володимира зігрівають ваші серця в ці важкі часи.

Герої не вмирають. Вони живуть у наших серцях, у нашій пам’яті. Володимир Анатолійович Перков назавжди залишиться для нас прикладом мужності, відданості та любові до своєї країни. Його подвиг ніколи не буде забутий.