Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

18.07.2024 11:26

Микола Васько був вірний військовій Присязі та українському народу

6698d1cc4aa9d__-ГЕРОЇ.jpg

Шановні жителі громади!

З глибоким сумом повідомляємо, що завтра, 19 липня 2024 року, о 10:00 відбудеться прощання з нашим загиблим героєм Миколою Юрійовичем Васьком. Прощання проходитиме у рідному селі Лучки. Траурна процесія почне рух від будинку, в якому проживав Герой, по вул. Тараса Шевченка. Запрошуємо жителів громади провести в останню путь Миколу Юрійовича, який віддав своє життя, захищаючи нашу країну.

Довідково:

Микола Юрійович Васько народився 2 квітня 1984 року в с. Лучки колишнього Кобеляцького району, Полтавської області. По закінченню школи жив та працював у рідному селі. У травні 2024 року був мобілізований і служив кулеметником. Його відвага, мужність і самовідданість були прикладом для всіх. На жаль, 13 липня 2024 року, в районі населеного пункту Красногорівка, що на Донеччині, під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності та недоторканості України Микола Юрійович загинув.

Товариський, доброзичливий, життєрадісний та веселий жартівник – ці, на перший погляд, прості слова, чітко характеризують Миколу Юрійовича.

Вічна пам'ять герою! Вічна пам’ять усім нашим загиблим воїнам, які пожертвували своїм життям заради миру та свободи.

Герої не вмирають! Вони продовжують жити у наших серцях!