Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

17.07.2024 15:03

Відбулося перше засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора ОЗ «Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради Полтавської області»

6697b30841cd9__IMG_9373.jpg

Вчора, 16 липня, відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора ОЗ «Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара».

На початку роботи засідання голова комісії Олег Решетило повідомив, що станом на 15 липня 2024 року (кінцевий строк прийому заяв і документів від претендентів) заява та документи для участі у конкурсі надійшла від одного кандидата – Олексія Даценка.

Члени комісії перевірили відповідність документів претендента встановленим кваліфікаційним вимогам, а саме: освіти, стажу роботи та ознайомилися з мотиваційним листом. У ході перевірки документів один із членів конкурсної комісії, представник Державної служби якості освіти у Полтавській області Леонід Мироненко наголосив на відсутності державного сертифіката, що засвідчує рівень володіння державною мовою. На це депутат міської ради Сергій Галушко зазначив, що у період дії воєнного стану передбачено спрощену процедуру вступу на посаду. Тобто кандидат, який претендує на зайняття посади не подає документ про рівень володіння державною мовою. А у разі призначення на посаду, він має подати такий документ протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування дії воєнного стану, у разі якщо такий документ не був поданий ним раніше.

У результаті комісія більшістю голосів прийняла рішення допустити до участі в конкурсі Олексія Даценка.

Наступне засідання конкурсної комісії, під час якого буде проведено сам конкурсний відбір, відбудеться 26 липня 2024 року о 11:00.

Протокол  засідання Конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради Полтавської області»