Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

12.07.2024 09:13

Турбота та відповідальність: на контролі служби у справах дітей міської ради

6690ca591a58d__Dark-Gray-Modern-School-Facebook-Post.jpg

З метою перевірки умов проживання і виховання дітей у родинах, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в службі у справах дітей апарату виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, комісія у складі з профільного заступника міського голови Сергія Омельченка, працівника служби у справах дітей, провідного фахівця відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради, та інспектора сектору ювенальної превенції відділення поліції № 2 Полтавського РУП ГУНП здійснила черговий виїзд до сімей, що проживають в с. Озера (Озерянський старостат).

Під час візиту фахівці провели з батьками профілактичні та мотиваційні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних умов проживання та підтримання порядку в житловому приміщенні. Також було наголошено на недопущенні випадків фізичного, психологічного та економічного насильства стосовно дітей. За результатами виїзду були складені відповідні акти.

Служба у справах дітей закликає батьків відповідально ставитися до виконання своїх обов’язків і нагадує, що за будь-які протиправні дії передбачена адміністративна, а в деяких випадках і кримінальна відповідальність.