Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.07.2024 12:51

До уваги користувачів електронних довірчих послуг! За яких обставин необхідно скасувати кваліфіковані сертифікати відкритого ключа?

66851f389aeec__К4-(1).jpg

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що користувач зобов’язаний невідкладно звернутися до Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби України за скасуванням кваліфікованого сертифіката у разі:

• компрометації особистого ключа користувача (факт або обґрунтована підозра того, що особистий ключ став відомий іншим особам, втрата можливості подальшого використання особистого ключа із будь-яких обставин, зокрема, втрата або пошкодження носія ключової інформації тощо);

• зміни відомостей, зазначених у кваліфікованому сертифікаті;

• виявлення помилок у реквізитах кваліфікованого сертифіката тощо;

• у разі отримання електронних довірчих послуг, до закінчення строку чинності діючих кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Скасування кваліфікованого сертифіката ключа є достроковим припиненням його чинності. 

Звертаємо увагу, що скасовані сертифікати ключів поновленню не підлягають.

Більш детально читайте на вебпорталі ДПС України за посиланням https://ca.tax.gov.ua.

У разі виникнення запитань, надсилайте їх на електронну поштову скриньку inform@tax.gov.ua, телефонуйте за номером (044) 284-00-10 або звертайтеся до пунктів обслуговування на території Полтавської області за адресами: м. Полтава, вул. Європейська, буд. 155, зал № 1, каб. 1; м. Кременчук, вул. Троїцька, буд. 76, каб. 102.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області