Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

28.06.2024 11:51

Вітання до Дня Конституції України

667e79b8e13ea__data.jpg

Шановні жителі нашої громади!

Щиро вітаю вас з Днем Конституції України! Цей святковий день нагадує нам про основні цінності нашої держави: свободу, демократію, правопорядок та повагу до прав людини.

Особливо значущим це свято є сьогодні, коли наша країна проходить через важкі випробування війною. Конституція України, яка була ухвалена в мирні часи, стає для нас орієнтиром та джерелом сили в ці складний період. Вона закріплює наші права і свободи, а також нагадує про необхідність захищати суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Ми віддаємо шану всім героям, які боронять нашу Батьківщину на фронті та підтримують її в тилу. Ваш героїзм та самовідданість є найвищим проявом любові до України. У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю тих, хто віддав своє життя за нашу свободу і незалежність.

Бажаю кожному з вас міцного здоров'я, мужності, витримки та віри у краще майбутнє. Нехай наші спільні зусилля приведуть до Перемоги та ще більшого розквіту нашої громади та всієї України.

 

З повагою –

В.п. Кобеляцького міського голови-секретар міської ради                                                         Василь КІПТІЛИЙ