Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

20.11.2021 10:00

Відбулося пленарне засідання ради

6198ab1e4109d__IMG_0070.jpg

19 листопада під головуванням міського очільника Олександра Копельця відбулось пленарне засідання чотирнадцятої позачергової сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання, на якому депутати розглянули 23 питання порядку денного та прийняли відповідні рішення.

На початку роботи голова ради привітав з наступаючим професійним святом – Днем працівників сільського господарства України.

Після відкриття пленарного засідання було узгоджено порядок денний та регламент роботи.

Усі питання, які були внесені на розгляд депутатів, були попередньо опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій, тому без обговорення та більшістю голосів народних обранців було підтримано 22 рішення.

Лише по одному питанню «Про проведення аудиту на території Кобеляцької міської ради (колишньої Придніпрянської сільської ради) неуспадкованих земельних часток (паїв) та вилучення самовільно зайнятих земельних ділянок у СБК «Радянський» виникли дискусії.

Не набрало достатньої кількості голосів для прийняття один проект рішення «Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування Службі автомобільних доріг у Полтавській області».

У «Різному» депутати обговорили питання виділення земельних ділянок на території громади під пасовища, підтримки товариства «Червоного Хреста України», роботи спостережної ради та інші.

На завершення Олександр Копелець повідомив, що найближчим часом за сприяння різних політичних сил надійде значна сума коштів на благоустрій громади (будівництво водогону в с. Василівка, ремонт дороги до с. Придніпрянське та на боротьбу з коронавірусом COVID-19 для лікувальних закладів Кобеляцької громади.