Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

27.06.2024 09:19

Погоджено виділення 176 тисяч гривень на лікування жителів громади

667d045d85b71__IMG_9015.JPG

У рамках підготовки до засідання виконавчого комітету, заступник міського голови Сергій Омельченко провів засідання медичної комісії, на якому розглядалися питання надання матеріальної допомоги жителям Кобеляцької громади. 

Члени комісії детально опрацювали кожен поданий пакет документів на відповідність вимогам, затвердженим рішенням виконавчого комітету. Після ретельного аналізу та обговорення, комісія рекомендувала погодити виплати по 17 заявникам відповідно до пункту 5.1 Положення. Ці виплати передбачають надання матеріальної допомоги у розмірі 10 000 гривень на проведення тяжких оперативних втручань, зокрема операцій для онкохворих, проходження курсу хіміотерапії, а також на лікування інших особливо тяжких захворювань за висновком медичної комісії.

Крім того, трьом заявникам було рекомендовано надати допомогу відповідно до пункту 5.2 Положення. Ці виплати у розмірі 2 000 гривень призначаються для лікування онкохворих осіб, які знаходяться на диспансерному обліку.

У результаті засідання комісія рекомендувала виділити з місцевого бюджету кошти на лікування жителів Кобеляцької громади в загальній сумі 176 тисяч гривень. Ця фінансова підтримка є важливим кроком у забезпеченні медичної допомоги мешканцям громади, які опинилися в складних життєвих обставинах.