Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

26.06.2024 16:09

Інформаційне повідомлення

667c131485990__6660551893ed0__Засідання-профільних-постійних-комісій.jpg

У рамках підготовки до чергової сесії Кобеляцької міської ради 28 червня 2024 року, о 11:00 відбудеться засідання постійної комісії міської ради з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку.

Перелік питань, які планується розглянути:

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Гідзінській Ганні Василівні.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Гримській Ользі Хомівні.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Кінашу Миколі Григоровичу.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Бендас Світлані Миколаївні.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Крятенку Сергію Костянтиновичу.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Шпіці Наталії Дмитрівні.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Євенко Ганні Володимирівні.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Чічерову Василю Сергійовичу.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Мироненко Тетяні Олександрівні.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Яровій Аліні Валентинівні.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності гр. Посоховій Олені Юріївні, гр. Посохову Владиславу Валерійовичу.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Якушевій Вірі Іванівні.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Кірсанову Володимиру Костянтиновичу.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності гр. Дрижд Вікторії Анатоліївні, гр. Червенко Людмилі Іванівні.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Михальчуку Ігорю Степановичу.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Стриженко Тетяні Олексіївні.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Федоренку Григорію Яковичу.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Солодовнік Марині Миколаївні.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності на земельну частку (пай) гр. Корнієнку Вячеславу Сергійовичу, гр. Корнієнко Ганні Владиславівні.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Ямпольській Наталії Миколаївні.
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на території с. Василівка Кобеляцької міської ради з подальшою передачею в оренду гр. Мирній Тетяні Федорівні.
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на території с. Василівка Кобеляцької міської ради з подальшою передачею в оренду гр. Оришечко Ірині Степанівні
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби на території Кобеляцької міської ради з подальшою передачею в оренду гр. Оришечко Ірині Степанівні.
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби на території Кобеляцької міської ради з подальшою передачею в оренду гр. Раденку Михайлу Івановичу.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  ПРАТ «ВФ Україна» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, земельної ділянки, розташованої за адресою: с. Гайове на території Кобеляцької міської ради Полтавського району Полтавської області.
  26. Про припинення  права  оренди на земельну ділянку  кадастровий номер 5321810100:50:002:0341 площею 0,0800 га та розірвання договору оренди землі № 26 від 01 вересня 2023 року  з гр. Стеценко Іриною Олексіївною.
  27. Про  передачу земельної ділянки у власність гр. Стеценко Ірині Олексіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) кадастровий номер 5321810100:50:002:0341 за адресою: вул. Мануальна, 18, м. Кобеляки.
  28. Про укладення договору оренди земельних часток (паїв) з ФГ «НАІРА-АГРО» на території Кобеляцької міської ради (колишньої Вільховатської сільської ради).
  29. Про укладення додаткової угоди до договору оренди землі № 57 від 26 грудня 2023 року земельних часток (паїв) на території Кобеляцької міської ради (колишньої Красненської сільської ради) з Товариством з обмеженою відповідальністю Агрофірма «Добробут».
  30. Про поновлення та внесення змін до договору оренди землі № 516/57-17-ДО від 24 липня 2017 року шляхом укладання додаткової угоди на земельну ділянку кадастровий номер 5321884200:00:005:0313 з гр. Зайченком Олегом Олеговичем.
  31. Про внесення змін до рішення четвертого пленарного засідання сорок другої сесії  Кобеляцької міської ради восьмого скликання від 09.04.2024 № 78 «Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності гр. Порубаю Володимиру Петровичу та гр. Порубай Ларисі Григорівні».
  32. Про внесення змін до рішення першого пленарного засідання сорок шостої позачергової сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання від 22.05.2024 № 7 «Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права у власність гр. Паненко Ларисі Вікторівні». 
  33. Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення земель комунальної форми власності на території Кобеляцької міської ради Полтавського району Полтавської області.