Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

24.06.2024 08:10

Рейтинг переможців Екологічних ініціатив очолили проєкти з Кобеляцької громади

6677da30ad4fd__Екологічні-ініціативи-2024.jpg

21 червня відбулося засідання робочої групи з супроводу конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2024 року.

Нагадаємо нашим читачам, що від Кобеляцької громади було подано два проєкти з Придніпрянського та Вільховатського старостинських округів.

Цьогоріч до голосування було допущено 80 проєктів із 41 територіальної громади області. Голосування тривало по 20 червня включно. За екологічні ініціативи мешканці області віддали 51 234 голоси, а це 27 134 особи, які могли підтримати три проєкти.

Рейтинг переможців серед міст очолив проєкт Тетяни Коваленко «Боротьба з амброзією заради зеленого майбутнього (впорядкування території Вільховатського СО)», за який проголосувало 1 098 осіб. Друге місце у рейтингу з відривом у кілька голосів (1 091) посів проєкт Володимира Лебедєва «Комфортне довкілля» (боротьба з карантинними рослинами та впровадження роздільного збору сміття в Придніпрянському СО).

Дякуємо всім, хто взяв участь у голосуванні, за розуміння та небайдуже ставлення до майбутнього Кобеляцької громади.

Дякуємо авторам проєктів – Тетяні Коваленко та Володимиру Лебедєву.

Дякуємо ЗСУ за можливість зосередитися на розвитку нашої громади та створювати краще майбутнє для всіх її мешканців. Лише спільними зусиллями ми зробимо нашу громаду кращою. Ще раз велика подяка всім за підтримку та активну участь!

З переліком проєктів-переможців можна ознайомитися за посиланням