Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

19.06.2024 15:29

Інформаційне повідомлення

6672cf30b8af0__6660551893ed0__Засідання-профільних-постійних-комісій.jpg

У рамках підготовки до сорок восьмої позачергової сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання, завтра, 20 червня 2024 року, о 10:00 відбудеться спільне засідання профільних постійних комісій міської ради.

На засіданні планується розглянути питання:

  1. Про внесення змін до рішення двадцять сьомої позачергової сесії міської ради восьмого скликання від 09.12.2022 № 5 «Про внесення змін до кількісного та персонального складу Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради восьмого скликання та затвердження його в новій редакції».
  2. Про затвердження персонального складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради Полтавської області».
  3. Про внесення змін до Положення про Відділ освіти Кобеляцької міської ради та затвердження його в новій редакції.
  4. Про внесення змін до структури та загальної чисельності Відділу освіти Кобеляцької міської ради.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована за адресою: Полтавська область, Полтавський район, село Дашківка, за межами населеного пункту, поданого на затвердження Поповичем Юрієм Юрійовичем 07.09.2021 року.
  6. Про встановлення тарифу на послугу з централізованого  водопостачання, що надається Комунальним підприємством «Водоканал Плюс» Кобеляцької міської ради
  7. Про встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання, що надається Госпрозрахунковим комунальним підприємством «Переволочанське» Кобеляцької міської ради.