Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

13.06.2024 15:09

Проєкт «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» діє у громаді

666ae1871f3f6__3.jpg

У рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» мобільна група БФ «Карітас Полтава» провели реєстрацію внутрішньо переміщених осіб, які мешкають у громаді, по двох ключових напрямках, спрямованих на підтримку людей, що постраждали від війни.

Перший напрямок передбачав надання фінансової допомоги на оренду житла терміном на 6 місяців. Ця ініціатива спрямована на забезпечення ВПО необхідними умовами для проживання, що є особливо актуальним в умовах тривалої нестабільності та вимушеної міграції.

Другий напрямок включав працевлаштування терміном на 3 місяці. Це не тільки забезпечить людей тимчасовою роботою, але й сприяє покращенню інфраструктури та загального добробуту населених пунктів громади.

Ці заходи є частиною допомоги, що реалізується БФ «Карітас Полтава» спільно з Виконавчим комітетом Кобеляцької міської ради, спрямованої на підтримку постраждалих від війни та їх інтеграцію в громаді.

Також цього дня психолог проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» провела для працівників закладів громади інтеграційний захід спрямований на зміцнення командного духу та покращення взаємодії між співробітниками. У ході якого учасники ознайомлювалися з практичними методиками підвищення життєстійкості та обмінялися порадами та ідеями щодо психологічної підтримки, яка є надзвичайно необхідною в умовах війни.

Щиро дякуємо БФ «Карітас Полтава» за вагому підтримку внутрішньо переміщених осіб у нашій громаді та висловлюємо слова вдячності американському народу за можливість реалізувати проєкт «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні»

 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg