Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

11.06.2024 09:35

Відкрито меморіальну дошку на честь Івана Супруненка

6667f0349fcf5__6.jpg

10 червня, на адмінбудівлі КНП "Кобеляцька міська лікарня" відкрили меморіальну дошку на честь Заслуженого лікаря України, колишнього керівника Кобеляцької районної лікарні, жителя міста Кобеляки, депутата Кобеляцької районної ради – Івана Івановича Супруненка. Церемонія відкриття відбулася за участі представників місцевої влади, медичного персоналу, колег, родичів та жителів міста.

Іван Супруненко присвятив своє життя служінню громаді та охороні здоров'я. Його професійний шлях був сповнений відданості та любові до своєї справи, що відзначалося численними досягненнями та нагородами у сфері медицини. Як керівник лікарні, він впроваджував новітні методики лікування, модернізував медичний заклад та постійно працював над покращенням умов для пацієнтів та медичного персоналу.

Іван Іванович відомий також своєю активною громадською позицією, бо неодноразово обирався депутатом Кобеляцької районної ради. Його депутатська діяльність була спрямована на розвиток колишнього Кобеляцького району, підтримку соціальних ініціатив та покращення якості життя мешканців.

На церемонії відкриття меморіальної дошки виступали керівники громади та лікувального закладу, колеги та друзі Івана Супруненка, які висловлювали глибоку повагу і вдячність за його внесок у розвиток медицини. Вони згадували його як людину з великим серцем, яка завжди була готова прийти на допомогу та надати підтримку.

Меморіальна дошка, встановлена на адмінбудівлі КНП "Кобеляцька міська лікарня", стане символом пам'яті про видатного лікаря та громадського діяча, який залишив вагомий слід в історії не лише міста Кобеляки, а й Полтавщини. Вона нагадуватиме майбутнім поколінням про його невтомну працю та самовідданість, які служитимуть прикладом для всіх.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg