Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

10.06.2024 15:25

За грантові кошти МОМ у громаді з’явиться громадський простір

6666efb96d26e__Дизайн-без-назви.jpg

У рамках проєкту Міжнародної організації з міграції (МОМ) «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні», який реалізується за щедрої підтримки американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), у місті Кобеляки розпочалися роботи з реалізації проєкту «Громадський простір «МРІЙ. ДІЙ. НАДИХАЙ». Грантове фінансування якого складає 20 тис. доларів, за яким передбачено проведення ремонтних робіт приміщення, облаштування кімнат меблями та обладнанням.

Приміщення знаходиться у центрі міста, тож усім буде зручно долучитися до заходів, які там будуть проводитися. Планується одну кімнату обладнати для дітей та їх комунікації. Іншу – як простір для психологічних та юридичних консультацій для внутрішньо переміщених осіб, роботи Молодіжної ради та для проведення різноманітних заходів, пошуку однодумців, народження та втілення ідей.

Наразі у приміщенні проводяться ремонтні роботи. Відрадно, що меблі (столи, стільці, шафи, пуфи для відпочинку), техніка (мультимедійний проєктор, фліпчарт, ноутбук тощо), канцелярське обладнання, настільні ігри та книги вже отримано у рамках проєкту.

Висловлюємо щиру подяку Міжнародній організації з міграції (МОМ) в Україні, яка за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) надає допомогу громадам у реалізації нових проєктів для людей.