Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

19.11.2021 08:39

Привітання міського голови з Днем працівників сільського господарства

61974735250e1__55.jpg

Шановні працівники сільського господарства!

Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем працівників сільського господарства України.     

З давніх-давен Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Це свято справжніх трудівників  та дбайливих господарів, працівників ланів і ферм, керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власників особистих селянських господарств, ветеранів сільськогосподарського виробництва незалежно від форм власності та господарювання. Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ, які своєю невтомною працею збагачують розвиток агропромислового комплексу. 

Тож  дозвольте від щирого серця подякувати вам та побажати здійснення ваших планів і задумів, втілення в життя усіх сподівань. Нехай ваші роботящі руки не знають втоми.

Зичу здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди і радості у ваших родинах, благодатної ниви і щедрих врожаїв в ім’я процвітання нашого краю та піднесення добробуту всього українського народу!

З повагою ‒ міський голова Олександр Копелець