Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

19.11.2021 08:22

Привітання міського голови з Днем Гідності та Свободи

61974685e31f8__1516605071_sobornst.jpg

Шановні жителі та гості громади!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Саме на цей день припав початок двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, коли українці стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вектору розвитку. Це день, який докорінно змінив свідомість українського народу та хід української історії, об’єднав прагнення мільйонів українців до кращого життя.  

У цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. У цей день ми згадуємо й тих, хто нині захищає нашу свободу та незалежність. Дякуємо їм за мужність, патріотизм, витримку і терпіння.

Українці – великий народ, який заслуговує на щасливе життя в державі, де гідність людини та її свобода цінуються понад усе. Зичу вам, шановні земляки, міцного здоров’я, благополуччя, непохитної віри у краще майбуття.

Нехай мир і спокій запанують у рідній Україні. Нехай пролиті у важкі часи сльози назавжди залишаються у минулому.

З повагою – міський голова Олександр Копелець