Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

04.06.2024 11:55

Допомога родинам, які взяли на себе відповідальність виховувати дітей, які не мають батьків

665ed6a3579f1__photo_2024-06-04_09-38-45.jpg

У рамках святкування Дня захисту дітей працівники служби у справах дітей Виконавчого комітету міської ради вийшли з ініціативою привітати зі святом дітей, які позбавлені батьківського піклування. Дану ініціативу підтримав виконуючий повноваження Кобеляцького міського голови-секретар ради Василь Кіптілий та профільний заступник міського голови Сергій Омельченко.

До реалізації даної акції запросили учасника проєкту «Курс на Незалежність 2.0» - приватного підприємця та власника ресторана - кав’ярні «ТаТиШо» Ірину Проскуру.

І на передодні 1 червня, смаколики: печиво, лукум, зефір, цукерки та мармелад було передано двом прийомним сім’ям та дитячому будинку сімейного типу, в яких виховується 9 діток.

У цей нелегкий час місцева влада разом з бізнесом підтримує та допомагає родинам, які взяли на себе відповідальність виховувати дітей, які не мають батьків.

Нагадаємо, що проєкт «Курс на Незалежність 2.0.» організований завдяки співпраці українського бізнесу та німецького банку розвитку: Агропромхолдингу «Астарта - Київ» та Deutsche Investitions - und Entwicklungsgesellschaft mbH. Партнером з впровадження є Благодійний фонд «Повір у себе». У рамках проєкту приватні підприємці розвивають свій бізнес та надають благодійну допомогу на потреби громади.

Завдяки проєкту «Курс на незалежність 2.0.» місцева влада разом з бізнесом підтримує соціально незахищені верстви населення та допомагає долати труднощі.

Разом – ми сила! Разом до Перемоги!