Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

04.06.2024 10:50

А хто в громаді народився?

665ec73c452d8__А.jpg

Традиційно, на початку кожного місяця ми інформуємо жителів громади про кількість малюків, які з’явилися у нашій громаді. У минулому місяці народилося 15 немовлят, що на п’ять діток більше ніж у квітні. Серед них: 7 хлопчиків та 8 дівчаток. Кожна нова дитина – це радість та надія на майбутнє, і ми щиро вітаємо молодих батьків з поповненням у їхніх родинах.

За ініціативи Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради діяла акція «Підгузки для малечі», яка добігла до свого кінця. За рік, з квітня 2023 року по травень 2024 року, 125 родин при оформленні свідоцтва про народження дитини у Кобеляцькому відділі актів цивільного стану отримували упаковку підгузків. Окрім того, підгузки видавалися родинам внутрішньо переміщених осіб та місцевим жителям, які мають діток до 3-х років.

За травень місяць на шлюбний рушник стало 18 пар. Це свідчить про те, що навіть в умовах війни наше суспільство зростає та зміцнюється. Бажаємо всім молодятам щасливого подружнього життя, взаєморозуміння та любові.

Життя не завжди складається так, як ми його плануємо. За цей період у нашій громаді розлучилося 8 пар. Ми сподіваємося, що кожен з них знайде своє щастя і зможе почати новий етап життя. Життя в мирній та квітучій Україні.