Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.06.2024 17:36

Свято 1 червня в Кобеляках: День захисту дітей

665dd4d79ee50__2.jpg

1 червня в місті Кобеляки відбулося яскраве святкування Дня захисту дітей. Цей день, який відзначається щорічно, став справжнім святом радості та веселощів для наймолодших мешканців громади та їхніх родин.

Святкові заходи розпочалися зранку в центральному парку міста. Маленькі мешканці Кобеляк мали змогу взяти участь у творчих майстернях з малювання та рукоділля, де вони могли проявити свої таланти та фантазію. Також було організовано зону з активним відпочинком – батути, гірки та туристичні квести. Мала популярність і чудова фотозона у національному стилі.

У рамках свята діти показували свої вокальні та танцювальні здібності, отримуючи за це гучні оплески від глядачів.

Друга частина свята тривала на території «Екопарку», де на дітей чекали нові сюрпризи. Адміністрація парку спільно з працівниками Будинку дитячої та юнацької творчості імені Миколи Андрійовича Касьяна організувала смачний обід – печена картопля з салом та козацька каша. Смачно пообідавши, на дітей чекали різноманітні розваги.

Завершилось свято лотереєю, де кожен охочий мав можливість придбати лотерею та отримати подарунок. Найціннішими серед подарунків були маленькі кролики, які народилися у парку. Тож діти, які виграли ці суперпризи, отримали велике задоволення. Крім того, усі діти отримали у подарунок і морозиво.

День захисту дітей у Кобеляках ще раз підкреслив, що діти – це наше майбутнє, і їхній добробут є пріоритетом для всієї громади.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg