Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.06.2024 16:32

Виконавчий комітет Кобеляцької міської ради оголошує конкурс

665dc5d983661__unnamed.jpg

Виконавчий комітет Кобеляцької міської ради оголошує конкурс

- на посаду завідувача сектору по взаємодії з правоохоронними органами та запобіганню корупції – 1 штатна одиниця.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста відповідного професійного спрямування, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

- на посаду головного спеціаліста-юрисконсульта юридичного відділу – 2 штатні одиниці.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, вільне володіння державною мовою, без вимог до стажу роботи.

- на посаду головного спеціаліста юридичного відділу – 1 штатна одиниця.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, без вимог до стажу роботи.

- на посаду начальника відділу загальної, організаційної, архівної та кадрової роботи – 1 штатна одиниця.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Необхідні документи для участі у конкурсі:

- заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями;

- заповнена особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію документа, який посвідчує особу;

- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності)

Особи, які працюють в апараті Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (претендента), у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу на офіційному вебсайті Кобеляцької міської ради.

Додаткова інформація за тел. 099-05-11-309, або під час особистого прийому в приміщенні Кобеляцької міської ради за адресою вул. Шевченка, 15/27, каб. № 18, щоденно з 8.00. до 16.30, крім вихідних.