Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

31.05.2024 11:27

Вітання з днем захисту дітей

665989c6070c3__privitannya-z-dnem-zahistu-ditey-6.jpg

Щороку 1 червня в світі відзначають Міжнароджний день захисту дітей. У цей день увага всієї міжнародної спільноти прикута до порушення прав неповнолітніх, але особливу увагу слід звернути на дітей, які нажаль, залишилися без батьківського піклування. Одним із важливих напрямків влаштування дітей до сімейних форм виховання є створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.  Адже  для кожної дитини важливо рости в гарній та дружній сім’ї. Саме ту любов, яку дають дитині батьки, ніщо не може замінити. Чудово, що в нас в громаді є небайдужі серцем люди, які в такі не прості для країни часи, змогли подарувати сімейне тепло і затишок для дітей, які позбавлені батьківського піклування. На разі, в Кобеляцькій територіальній громаді функціонують дві прийомні сім’ї та  один дитячий будинок сімейного типу, в яких всього виховуються 9 діток. Прийомні батьки дали цим дітям своє тепло і увагу, відчуття захищеності і потрібності, а діти впустили їх в своє серце і щодня дарують посмішки.    Днями,  Кобеляцька територіальні громада зустрічала гостей з м. Полтава, які з нагоди Дня захисту дітей хотіли привітати і відзначити батьків, які зважилися на такий важливий крок в своєму житті-стали прийомними батьками і взяли на виховання діток, що обділені батьківською любов’ю.

 Висловлюємо щиру подяку керівництву ТОВ НПК «Хоум-Нет», а також ФОП Проскурі Ірині Василівні за чудові подарунки, солодощі  та увагу до дітей, які виховуються в наших прийомних сім’ях і дитячому будинку сімейного типу. Малеча з посмішками зустрічала гостей та приймала гостинці,  а прийомні батьки розповідали з гордістю про своїх вихованців і їх щоденні успіхи.

Спільні прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку і навчання втілюються в життя. Вітаємо всіх діток зі святом та бажаємо, щоб кожен маленький громадянин нашої України зростав під мирним небом і батьківським крилом!

IMG-3cc013901ea4198044cc49ab8d049afc-V-(1).jpg IMG-495e1608ce1772f3aa5023baeb1ff0c5-V-(1).jpg