Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.05.2024 09:49

Вітання зі святом Останнього дзвоника

66582167b185e__image-(1).jpg

Дорогі випускники, вчителі та батьки!

Слова вітань хочу розпочати зі звернення до випускників навчальних закладів Кобеляцької громади. Колись шкільний дзвоник зустрів вас на порозі першого класу, а цими днями він пролунає для вас востаннє. Прощальні хвилини завжди наповнені яскравими спогадами й щемливим сумом від того, що йде в минуле щось важливе, дороге, рідне. Нехай кожен із вас знайде свою дорогу в житті.

Дякую вчителям, які під час частих повітряних тривог та відключень електроенергії надавали нові знання, підтримували та надихали на успіх наших дітей.

Дорогі діти! Це період, коли закінчується один етап і розпочинається інший. Тож бажаю вам перезавантажитися перед новим навчальним роком!

Дорогі батьки! Ви доклали чимало зусиль, любові та терпіння у вихованні своїх дітей. Якоюсь мірою це і ваше свято також.

Від усього депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради та від себе особисто щиро вітаю усіх вас зі святом останнього дзвоника. Бажаю міцного здоров’я, щасливої долі, творчих успіхів та вагомих здобутків у всіх задумах і починаннях у мирній державі – Україні!

 

В.п.міського голови-секретар ради                   Василь Кіптілій