Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

24.05.2024 15:16

Оголошення про проведення конкурсної комісії

665085c5560b8__23.jpg

Кобеляцька міська рада повідомляє про початок підготовки до проведення конкурсу на зайняття посади директора Опорного закладу «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради Полтавської області».

Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради, затвердженого сорок п’ятою позачерговою сесією Кобеляцької міської ради восьмого скликання від 10.05.2024 № 4 до складу конкурсної комісії включаються кандидатури від засновника, відділу освіти Кобеляцької міської ради, територіального органу центрального органу виконавчої влади із забезпечення якості освіти (державні службовці), інститутів громадянського суспільства (громадських об’єднань керівників закладів освіти, професійних об’єднань педагогічних працівників, районної (міської) профспілкової організації та інших громадських формувань, а також експертів, фахівців у сфері загальної середньої освіти тощо).

Для включення до складу конкурсної комісії представників  інститутів громадянського суспільства подаються:

  • копія статуту громадської організації;
  • копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • заява від кандидата встановленого зразка (додаток 1);
  • попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції» (додаток 2).

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

  • визнана в установленому законом порядку недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена;
  • має судимість або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення;
  • відповідно до Закону України "Про запобігання корупції" є близькою особою учасника конкурсу або особою, яка може мати конфлікт інтересів.

У разі наявності конфлікту інтересів у члена конкурсної комісії відносно кандидата на посаду, така особа участі у голосуванні не бере.

Пропозиції щодо кандидатур до складу комісії подаються до Кобеляцької міської ради протягом 7 робочих днів з моменту оприлюднення оголошення на офіційному вебсайті міської ради з 24.05.2024 р. по 03.06.2024 р.  включно за адресою: вул. Шевченка, буд. 15/27, м. Кобеляки Полтавського району Полтавської області, 39200; тел (05343) 3-12-05, e-mail: 21051562@mail.gov.ua з понеділка по п’ятницю з 08.00 год до 16.30 год.