Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

24.05.2024 14:41

День Героїв

66507d0489fbe__6.jpg

23 травня Україна відзначає День Героїв, вшановуючи пам’ять всіх захисників, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв віддали життя заради своєї країни. 

Цього дня Кобеляцька міська рада провела захід біля пам’ятника Тарасу Шевченку, до якого було приурочено встановлення доповненої тимчасової пам’ятної експозиції захисникам України – жителям громади, які загинули у російсько-українській війні, та вшанування їх світлої пам’яті.

На новому стенді пам’яті розмістили світлини полеглих військовослужбовців: Андрія Ярського, Антона Литвина, Віталія Брагіна, Олега Антоненка, Миколи Геренця, Олега Рябця, Олега Гурова, Сергія Іщенка, Михайла Сабадиря, Юрія Няйка, Василя Прокопія, Віталія Циби, Олега Пирога.

На заході були присутні члени сімей загиблих воїнів, апарат Виконавчого комітету міської ради на чолі з заступником міського голови Сергієм Омельченком, працівники відділів культури, туризму, молоді, та спорту, освіти, представники відділів поліції та Полтавського РТЦК та СП, військовослужбовці, волонтери, жителі громади.

Присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів до експозиції. Також покладання квітів відбулося біля пам’ятника учасникам АТО на Алеї Слави.

Війна пам’ять всім, хто поліг у бою, хто віддав життя за нашу країну.

Дякуємо тим, хто продовжує виборювати мир для кожного з нас!

 

11.jpg 2.jpg 333.jpg 7.jpg 8.jpg