Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

13.05.2024 12:50

Молодь запрошують долучитися до «Молодіжного конгресу: українська ідентичність та її промоція у світі»

6641e0ee5b23d__molod.webp

25 травня у Києві Молодіжна Рада при Міністерстві закордонних справ України проводитиме «Молодіжний конгрес: українська ідентичність та її промоція у світі».

Мета заходу: долучити молодь до формування візії та визначення українських ідентичних кодів, які транслюватимуться за кордоном шляхом проведення відкритих дискусій між представниками різних кластерів суспільства (громадський сектор, бізнес, державні установи).

Конгрес складається з 3 панельних дискусій:

- Панельна дискусія №1 «Визначення української ідентичності».

- Панельна дискусія №2 «Цифровізація у формуванні міжнародного образу України».

- Панельна дискусія №3 «Українська ідентичність: як залучити молодь до промоції як в Україні, так і за її межами. Практичні кроки»

Дедлайн реєстрації: 15.05.2024

Кількість місць обмежена. Детальна інформація про розклад та місце проведення заходу буде повідомлена після закінчення дедлайну реєстрації.

У разі виникнення будь-яких запитань звертайтесь за поштою identity.youth.council.mfa@gmail.com

Молодіжний конгрес організовано Молодіжною радою при Міністерстві закордонних справ України за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерство освіти та науки України, Міністерство культури та інформаційної політики України, ГО “Українська асоціація студентів”, ГО "Асоціація Молодіжних Рад України”, БФ «МХП-Громаді» та підтримки UNDP в Україні та фінансування Уряду Японії.

Посилання на реєстрацію для офлайн учаників: https://forms.gle/kg7caCr7V8QjEQxe7

 Посилання на реєстрацію для онлайн учаників: https://forms.gle/2FpqTSPod6Pd2gt98