Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

13.05.2024 12:30

У центрі надання соціальних послуг вітали матерів

6641ddb943c75__Дизайн-без-назви.jpg

У другу неділю травня як в Україні, так і в усьому світі традиційно відзначають Міжнародний день матері. 10 травня 2024 року, напередодні цього свята, у відділенні денного перебування Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради відбувся тематичний захід під назвою «Материнська любов не згасає», присвячений Дню матері.

На заході звучало безліч пісень, віршів та витягів з літературних творів про матір, виконаних артистами Лебединського сільського клубу. До вітань артистів приєдналася і керівник установи – Ніла Сулима, яка побажала присутнім мирного неба над головою, терпіння, мужності, міцного здоров'я, щастя, безмежної любові, родинного тепла та турботи близьких.

Своїми майстерними виступами колектив Лебединського сільського клубу створив атмосферу тепла і добра. Особливо приємно вразило оформлення пісні "Варенички у сметані", під час якої артисти пригощали глядачів справжніми українськими варениками. Окрім смачних вареників, пісенний колектив пригощав усіх присутніх ще й смачним короваєм.

По закінченню концертної програми артисти та працівники відділення денного перебування Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради подякували усіма матерями України за їх мудрість, терпіння, витримку та мужність.