Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

02.05.2024 10:09

Курс на Незалежність 2.0 продовжує свою діяльність у громаді

66333c1a48ab4__Дизайн-без-назви.jpg

Наші постійні читачі, мабуть, пам’ятають, що другий рік поспіль місцеві підприємці задля розвитку своєї власної справи беруть участь у різноманітних грантових конкурсах. Одним з таких є «Курс на Незалежність 2.0». У рамках якого, переможці щомісячно надають благодійну допомогу на потреби громади.

Учасники цьогорічного проєкту Ірина Проскура та Олександр Шевцов долучилися до традиційної акції започаткованої Виконавчим комітетом міської ради «Великодня Пасочка» та надали благодійну допомогу – смачну випічку.

Великодні пасочки отримають діти внутрішньо переміщених осіб, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходиться на обліку у службі у справах дітей апарату Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, діти, які мають статус члена сім'ї загиблого (померлого) військовослужбовця та діти, якими опікується міська влада – ГО «Наші особливі діти».

Окрім того, представники ГО «Кобеляки допоможуть» та волонтерська група Марини Сідаш передадуть Великодні пасочки адресно нашим захисникам.

Працюємо разом. Підтримуємо один одного у важкий час.