Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

16.04.2024 16:45

Із сесії міської ради

661e7f3c77985__Interior-Designer.jpg

Сьогодні, 16 квітня 2024 року, відбулося пленарне засідання сорок третьої позачергової сесії міської ради під головуванням виконуючого повноваження міського голови-секретаря міської ради Василя Кіптілого.

Участь у роботі пленарного засідання взяло 17 із 26 депутатів та заступник міського голови Сергій Омельченко.

Спершу депутати вшанувати пам'ять земляків, які загинули, захищаючи державний суверенітет, територіальну цілісність і незалежність України у війні. Сформували порядок денний та прийняли регламент роботи пленарного засідання.

Напередодні члени профільної постійної комісії з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін під головуванням Таміли Шевченко попередньо розглянули питання передачі окремого індивідуально визначеного майна Виконавчого комітету міської ради та рекомендували включити їх на розгляд депутатського корпусу. По них на пленарному засіданні були одноголосно прийняті рішення.

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану» та Регламенту роботи Кобеляцької міської ради восьмого скликання позачергове пленарне засідання сорок третьої сесії міської ради було проведено у закритому режимі. Нагальність його проведення полягала у передачі майна для потреб військових.

У «Різному» депутати порушили болючі для жителів громади питання – відсутність автобусного сполучення та автостанції; проведення ямкового ремонту на дорогах місцевого значення тощо.

Народні обранці також обговорили необхідність проведення зборів трудового колективу КНП «Кобеляцька міська лікарня», під час яких має бути сформований склад конкурсної комісії з-поміж працівників установи для проведення конкурсу на зайняття посади директора лікарні.