Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

08.04.2024 15:18

«Очі Перемоги» – нова високотехнологічна підтримка для військових

6613e0b6adfcc__1.jpg

Виконавчий комітет Кобеляцької міської ради прийняв важливе рішення щодо покращення розвідувальних можливостей військових частин Збройних Сил України. Коштом бюджету громади було придбано п'ять передових повітряних розвідників – квадрокоптер «DJI Mavic 3T».

Ці дрони відомі своєю передовою технологією та високою функціональністю. Кожен з них оснащений камерою з потрійним об'єктивом, що дозволяє знімати в ультра високій роздільній здатності. Важливою особливістю Mavic 3T є його передова система стабілізації, яка забезпечує чіткі та плавні фільмування навіть в умовах високої динаміки. Крім того, вони мають покращені польотні характеристики, що робить їх ідеальними для використання в складних умовах.

Ці квадрокоптери були придбані відповідно до конкретних запитів військових та найближчим часом будуть передані для потреб військових частин.

Забезпечення високоточним обладнанням та передовими технологіями військових Збройних Сил України значно покращить виконання завдань на користь нашої держави.

Виконавчий комітет та депутатський корпус Кобеляцької міської ради й надалі підтримуватиме Збройні Сили України, придбаваючи для них необхідне військове обладнання.