Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

08.04.2024 12:01

Підготовка до чергового засідання сорок другої сесії міської ради

6613b25a29a31__3.jpg

На спільному засіданні постійних комісій міської ради з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін; мандатної та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського порядку, законності та запобігання корупції були розглянуті питання, які стосувалися внесення:

- змін до складу комісії питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського порядку, законності та запобігання корупції, якими передбачено вивести зі складу комісії Василя Кіптілого, який її очолював та обрати головою – Наталію Крайнюк;

- змін до структури апарату Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради й кількісного та персонального складу Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради.

Також були обговорені питання щодо надання права підпису та внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань виконуючого повноваження Кобеляцького міського голови-секретаря ради Василя Кіптілого та про умови оплати праці секретаря міської ради у 2024 році.

Члени профільних комісій також обговорили етапи проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП «Кобеляцька міська лікарня» наголошуючи на дотриманні постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я».

Участь у роботі засідання взяли виконуючий повноваження Кобеляцького міського голови-секретар міської ради Василь Кіптілий його заступник Сергій Омельченко та працівники апарату Виконавчого комітету міської ради. Провела засідання голова постійної комісії з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін Таміла Шевченко.

Всі розглянуті питання рекомендовано включити до порядку денного четвертого пленарного засідання сорок другої сесії міської ради восьмого скликання, яка відбудеться завтра, 09 квітня 2024 року.

1.jpg 2.jpg 3.jpg