Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

26.03.2024 10:35

Програма USAID АГРО надасть співфінансування для підтримки виробництва молока

660288ca84a4c__старий-Шаблон_грантиконкурси-152.png

🐄Програма USAID АГРО надасть співфінансування для підтримки виробництва молока з доданою вартістю сімейними господарствами. 

У рамках проєкту підрядник отримає підтримку для покращення та розширення діяльності сімейних господарств молочного напрямку у Полтавській, Сумській та Чернігівській областях шляхом надання їм ветеринарних послуг, юридичних консультацій щодо забезпечення пасовищ і сіножатей для худоби, закупівлі обладнання для заготівлі кормів. 

Реалізація проєкту сприятиме: 

✅підвищенню рентабельності виробництва молока в сімейних господарствах Полтавської, Сумської та Чернігівської областей;  

✅вдосконаленню співпраці між мікро, малими та середніми підприємствами (ММСП) в секторі молочного виробництва з питань спільної заготівлі кормів, виробництва продукції та розширення каналів збуту;  

✅впровадження кращих практик заготівлі кормів, надання ветеринарних послуг та юридичного супроводу в процесі отримання земель для сінокосіння та випасання худоби.  

Інформація для подання заявки:  

📍до 18.00 04 квітня 2024 р. – зареєструватися для участі у передзаявочному онлайн-семінарі, заповнивши анкету за посиланням.  

📍05 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 Програма USAID АГРО  проведе передзаявочний онлайн-семінар;   

📍не пізніше 18:00 19 квітня 2024 р. – подання запитань щодо участі у цьому конкурсі на ел. cкриньку ilazarenko@chemonics.com;  

📍не пізніше 18:00 25 квітня 2024 р. – кінцевий термін подання заявки (технічна пропозиція, бюджет і супровідні документи) на ел. скриньку agro.subawards@chemonics.com. 

Завантажити повний опис технічного завдання можна за посиланням

У будь-якій кореспонденції щодо цього конкурсу прохання зазначати його назву: ЗПЗ № 68.