Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.11.2021 13:24

Соціальна сфера Кобеляцької громади підключена до газопостачання

6182717734c02__gl6dbhlvpnxremtb32ud.jpg

З 29 жовтня 2021 року до всіх закладів соціальної сфери підключене газопостачання.

По закладах освіти теплом забезпечені 13 загальноосвітніх навальних закладів, 9 з яких – працюють на природному газі та 4 – мають альтернативне опалення. Щодо дошкільних закладів, то із 15 – 10 мають газове опалення та 5 мають котельні на твердому паливі. Щодо позашкільних закладів, їх 2 – будинок дитячої та юнацької творчості ім. М.А.Касьяна та ДЮСШ, то до них також підключено газопостачання.

Відділення Кобеляцької міської лікарні повністю підключені до газопостачання та опалюються.

Щодо ситуації у КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та його структурних підрозділах, то маємо таку інформацію: 7 амбулаторій загальної практики сімейної медицини та 7 ФАПів знаходяться на змішаному опаленні. Адмінприміщення Центру, 9 ФАПів та Іванівська АСПСМ опалюються газовими котлами і зараз вирішується питання з підписанням договору з постачальником. Тож до кінця тижня планується їх підключення до газопостачання.

Зазначимо, що заклади соціальної сфери: ФАПи, амбулаторії загальної мединици, садочки та клуби, які мають пічне опалення, повністю забезпечені дровами на опалювальний сезон.