Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.02.2024 12:15

Бюджетна комісія погодила внесення змін до показників бюджету

65d71a8b1a68f__IMG_4519.JPG

20 лютого Таміла Шевченко провела засідання постійної комісії міської ради з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін.

У результаті тривалого обговорення, члени профільної комісії скоригували розроблений фінансовим відділом міської ради проєкт рішення, перерозподіливши вільний залишок коштів загального бюджету громади. Загалом до розподілу було запропоновано 17 млн 525 тис. 632 грн. Бюджетних запитів, які надійшли до виконавчого комітету міської ради, було на суму понад 39 млн грн.

Окрім того, члени комісії погодили проєкт програми фінансової підтримки комунального підприємства «Водоканал плюс». Для забезпечення виконання статутних завдань підприємство потребує залучення додаткового фінансування, яке сприятиме стабілізації їх фінансово-господарської діяльності, покращенню стану розрахунків підприємства та якісному наданню житлово-комунальних послуг жителям громади.

Комісійно підтримали і зміни до Комплексної програми профілактики правопорушень, якими передбачено виділення коштів на встановлення камер відеоспостереження на території громади, та заслухано звіт виконуючого повноваження Кобеляцького міського голови-секретаря міської ради Василя Фещенка за 2023 рік.

У ході засідання також було розглянуто ряд питань, які стосувалися комунальної власності. Всі опрацьовані питання були погоджені до розгляду на черговій сесії міської ради.