Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

21.02.2024 19:33

З Польщі привезли золото, і одразу на змагання до Італії

65d633ec7b2d3__image_50421761.JPG

Як ми уже повідомляли жіноча команда «Лідер» Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи брала участь у змаганнях із залового футболу "Grodzisk Cup", який проходив у Польші.

Змагання тривали два дні, у них брали участь вісім команд: сім – представники Польші, та одна наша команда "Лідер" з України.

У перший день змагань дівчата зіграли п’ять ігор, і у всіх отримали перемогу. Наступного дня було зіграно два матчі. Один закінчився в нічию, а у другій грі дівчата зазнали поразки.

Далі був півфінал, у якому наші футзалістки отримали перемогу та вийшли до фіналу. Фінальна гра для наших дівчат також закінчилася перемогою.

По завершенню змагань переможці отримали кубки, медалі та грамоти. Нагороду «Кращий бомбардир турніру» отримали дві вихованки Кобеляцької школи – Вікторія Дубина та Юлія Поберій. До речі, Юля забила найшвидший гол, їй для цього знадобилося лише 7 секунд.

Склад старшої групи жіночої команди «Лідер»: Вікторія Дубина, Юлія Поберій, Анна Воскобойник, Вікторія Савченко, Аліна та Лілія Олексенко, Оксана Хруль, Дарина Гребенюк та Юлія Сабірова.

Вітаємо наших талановитих футболісток та їх тренера Руслана Сабірова з перемогою! Пишаємось вами! Бажаємо подальших досягнень та перемог!

На днях наші дівчата на чолі з наставником Русланом Сабіровим будуть брати участь у міжнародних змаганнях з футболу, які пройдуть в Італії.

Тож побажаємо їм гідно представити Україну на цих змаганнях!

image_157478385.jpg image_6483441-(3).jpg image_6483441-(4).jpg