Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

16.02.2024 16:31

Консолідація зусиль - головне завдання у наданні послуг населенню

65cf71b140d32__1.jpg

Сьогодні відбулася нарада за участю керівників установ, які діють на території громади та надають соціальні послуги, керівників відділів, працівників ЦНАП, старост та діловодів виконавчого комітету міської ради.

Під час наради було обговорено питання надання адміністративних послуг  соціального характеру, ведення погосподарського обліку в населених пунктах та здійснення нотаріальних дій.

Було обговорено й питання ведення військового обліку та співпраця працівників виконавчого комітету міської ради з представниками ТЦК; утримання дитячих майданчиків та проведення громадських робіт по благоустрою. Зокрема, виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Василь Фещенко запропонував до виконання громадських робіт також залучати й внутрішньо переміщених осіб.

Також на засідання йшлося про роботу служби у справах дітей, а саме: попередження дитячої бездоглядності та безпритульності; профілактики злочинності; перевірки умов проживання дітей та запобіганню скоєння насильства над дітьми в сім’ях, які перебувають на обліку служби у справах дітей.

Окрім того, було обговорено роботу Центру надання адміністративних послуг у минулому 2023 році та плани на 2024 рік.

Підсумовуючи Василь Фещенко наголосив, що лише консолідація ресурсів, знань і старанності всіх працівників структурних підрозділів виконавчого апарату ради та установ зможе значно покращити якість послуг та задовольнити потреби жителів громади та внутрішньо переміщених осіб.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg