Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

02.02.2024 16:35

Вітали шанувальників українського слова!

65bcfd9b089dd__IMG_4291.jpg

З нагоди 13-ої річниці Кобеляцької громадської організації “Літератор”, в читальному залі місцевої Публічної бібліотеки відбулася творча зустріч «Залюблені у слово». Гостями були небайдужі до українського слова: поети і письменники Кобеляччини, представники Молодіжної ради та школярі.

Розпочали захід з привітань і слів подяки. “Не зупиняйтеся, продовжуйте творити, адже ваші вірші – це цінність, яку передаватимуть з покоління в покоління. Вони особливі! Прочитавши їх – відразу знаходиш сили жити далі, не зважаючи на складний час для нашої країни”, - зазначила у вітальній промові начальниця Відділу культури, туризму, молоді і спорту міської ради Валентина Пелюхня.

Наступним виступив голова організації Леонід Митько. Він подякував кожному, хто знаходить час бути невід’ємною частиною співдружності літераторів. Також Леонід Борисович підсумував, що за 13 років активної діяльності видано 121 книгу з творчими доробками жителів Кобеляцької громади, що є одним із чудових досягнень митців.

Пісенні подарунки презентували артисти Кобеляцького ЦКД, Кобеляцької дитячої музичної школи та Жуківського сільського клубу.

І далі розпочалася справжня магія слова. Майже усі присутні зачитали вірші. Хто поділився власною творчістю, хто презентував улюблені твори інших авторів. Проте усіх об’єднувало одне – щира любов до українського слова.

Шановні Літератори, Ваша майстерність зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії й мрії, а кожен день вашого життя дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

IMG_4205.jpg IMG_4212.jpg IMG_4213.jpg IMG_4216.jpg IMG_4258.jpg IMG_4271.jpg IMG_4291.jpg