Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

01.02.2024 11:31

Профілактичний рейд «Діти вулиці» на території Світлогірського старостату

65bb64f6b18d2__Служба-у-справах-дітей_1.jpg

З метою профілактики дитячої безпритульності й бездоглядності, запобігання правопорушенням серед неповнолітніх профільним заступником міського голови Сергієм Омельченком, працівниками служби у справах дітей спільно із Центром надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради було проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» на території Світлогірського старостинського округу.

У ході проведення рейду здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання 4 сімей, в яких виховується 13 дітей (з них 10 дітей знаходяться на обліку в службі у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах та 1 – виховується під опікою). За результатами рейдового заходу складено відповідні акти.

З законними представниками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, здійснення належного контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час та дотримання неповнолітніми техніки безпеки під час карантинних заходів та проходження дистанційного навчання.

Профілактичні рейди продовжуються.