Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

26.01.2024 13:38

До уваги жителів Полтавщини та колишніх військовослужбовців зокрема змінено адресу двох сервісних центрів пенсійного фонду

65b399c9eaf5f__Додаток-3.jpg

Як повідомлялося наприкінці минулого року, змінили місце розташування відразу два структурних підрозділи Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Один зі згаданих підрозділів – це сектор обслуговування військовослужбовців та деяких інших категорій громадян (сервісний центр). Раніше фахівці цього сектору приймали представників силових структур з усіх питань, що стосуються роботи Фонду, на шостому поверсі приміщення за адресою Соборності, 66.

З 9 січня сервісний центр для колишніх військовослужбовців розташований за такою адресою:

36000, м. Полтава, вул. Чорновола, 2 б.

Телефон «гарячої» лінії – (0532)56-07-78.

Принагідно слід нагадати, що завдяки порталу електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) громадяни можуть зручно, без особистих візитів до сервісних центрів, взаємодіяти з Пенсійним фондом і дистанційно отримувати максимальний спектр послуг.

Як і раніше, консультації з будь-яких питань, що належать до компетенції Фонду, можна одержати за телефонами «гарячих» телефонних ліній сервісних центрів, номери яких - у вкладці «вибрані» фейсбук-сторінки Головного управління та у розділі «Контакти» інформаційної сторінки Головного управління вебпорталу Пенсійного фонду України.