Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.01.2024 17:04

У Кобеляках утворили "живий ланцюг єднання" до Дня Соборності України

65ae83fb4ff66__2.jpg

22 січня, до 105-ї річниці Дня Соборності України у Кобеляках провели національно-патріотичну акцію «Живий ланцюг єднання». До якої долучилося керівництво громади, працівники структурних підрозділів Кобеляцької міської ради та пересічні громадяни. Присутні, тримаючи в руках національну символіку, заспівали Гімн України, вшанували пам‘ять усіх, хто загинув внаслідок збройної агресії країни-окупанта та взявшись за руки ще раз продемонстрували, що сила народу – в єдності людей.

Нагадаємо, перший "живий ланцюг" в Україні утворили 21 січня 1990 року – в переддень 71-ї річниці проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Тоді мільйони українців взялися за руки, з'єднавши в такий спосіб Івано-Франківськ (через Львів) і Київ.

І дотепер в кожному куточку України цього дня українці виходять на мирні мітинги, щоб продемонструвати Соборність України й нагадати, що наш народ має бути згуртованими та непохитними, щоб якнайшвидше отримати таку жадану Перемогу!

Наша єдність – наша зброя!

Переможемо.

 

 

 

2.jpg 3.png 4.jpg