Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

18.01.2024 12:29

До уваги споживачів ГКП «Переволочанське»

65a8fd84965c1__64ff1ebddd770__Слайд1.jfif

29 грудня 2023 року Кабінет Міністрів України вніс зміни до деяких постанов щодо оплати житлово-комунальних послуг, зокрема до постанови від 5 березня 2022 р. № 206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного часу».

Згідно змін в Україні скасовано мораторій на нарахування та стягнення неустойки (штрафи, пені) тощо, а також припинення надання житлово-комунальних послуг споживачам, які мають заборгованість.

Винятком являються населення в територіальних громадах, що розташовані на територіях, на яких ведуться бойові дії (територіях можливих бойових дій, активних бойових дій, активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси) або тимчасово окупованих російською федерацією, відповідно до переліку, затвердженого наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій (до дати припинення можливості бойових дій, завершення бойових дій, завершення тимчасової окупації), або якщо нерухоме майно споживача було пошкоджено внаслідок воєнних (бойових) дій за умови інформування про такі випадки відповідного виконавця комунальної послуги.

На підставі прийнятих змін ГКП «Переволочанське» прохає споживачів звернутися до підприємства за адресою с. Світлогірське, вул. Ярослава Мудрого, буд. 18 або тел. 0689029726 для звірки оплат за спожиті послуги та у разі виявлення заборгованості – сплатити в найкоротший термін.

Якщо Ви маєте борги, але не можете одночасно з ними розрахуватися, Ви можете укласти договір на реструктуризацію заборгованості – потрібно звернутися із заявою та пакетом документів.

Адже, відтепер, якщо є заборгованість, як крайній захід, водоканалам дозволено застосовувати відключення послуг. Тому ми ще раз просимо наших споживачів – вчасно розраховуйтеся за послуги, бо це важливо і для підприємства, і для самого споживача.