Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

15.01.2024 14:22

Обговорено шляхи покращення надання медичних послуг

65a523642dcfe__1.png

Днями відбулася робоча нарада заступниці міського голови Олени Стаднікової з директорами комунальних закладів охорони здоров’я Кобеляцької громади – Володимиром Казиродом та Сергієм Хорішком. У нараді також взяли участь завідувачка відділу інфекційного контролю КНП «Кобеляцький Центр ПМСД» Вікторія Омеляненко та заступниця головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Наталія Джевела.

Під час зустрічі були обговорені питання дотримання вимог наказу МОЗ № 1614 від 03.08.2021 «Про організацію профілактики інфекцій та інфекційного контролю в закладах охорони здоров’я та установах/закладах надання соціальних послуг/соціального захисту населення» Центром первинної медико-санітарної допомоги.

Під час зустрічі були напрацьовані шляхи налагодження системи розподілу потоку хворих у приміщеннях та кабінетах. Також було здійснено огляд самих приміщень з метою доцільності попередньо напрацьованих шляхів.

Окрім того, керівники двох лікувальних закладів вирішили здійснити перерозподіл кімнат, щоб забезпечити ефективну та комфортну роботу комунальної установи «Кобеляцького Центру первинної медико-санітарної допомоги».

2.png 3.png 4.png