Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

20.10.2021 15:39

У садочку «Світлячок» покладено нову бруківку

61700ec531799__5.jpg

Виховуючи дітей, ми творимо майбутню історію нашої країни, а значить, і історію світу

А.С.Макаренко

Дитячий садок – це невтомна й самобутня країна малечі. Це той світ, у якому дитина живе у найважливіший період свого розвитку. І від того, як їй там живеться, залежить не лише її майбутнє, а й майбутнє родини і всієї країни.

Дошкільна освіта – це цілісний процес, спрямований на забезпечення різнобічного розвитку дитини дошкільного віку відповідно до її задатків, нахилів, здібностей, індивідуальних психічних та фізичних особливостей, культурних потреб, формування у дитини дошкільного віку моральних норм набуття нею життєвого соціального досвіду. І саме, для повноцінного забезпечення належного розвитку, матеріального забезпечення дошкільнят керівництво Кобеляцької міської ради докладає чимало зусиль.

До комунальної власності міської ради входить чотирнадцять закладів дошкільної освіти. Два – розміщені у міста, інші – знаходяться у селах. Кобеляцька міська рада поетапно проводить облаштування територій, приміщень, ігрових майданчиків у закладах дошкільної освіти.

Вихованці та батьки дошкільного закладу «Світлячок», що знаходиться у місті Кобеляки, мали нагоду в цьому переконатися. За рахунок перевиконання місцевого бюджету були придбані шість ігрових майданчиків, які встановлені на території садочку. Загальна сума коштів, яка була виділена на придбання зон для розваг малечі всіх вікових груп, становить 338 тисяч гривень.

Нещодавно за кошти міської ради було придбано тротуарну плитку на суму 67 500 гривень. Працівники підрядної організації за короткий термін уклали різнокольорову бруківку від центрального входу на територію садочку і до самого приміщення.

Трудовий колектив також не залишився осторонь. Поряд з укладеною бруківкою одразу з’явилися нові осінні квіти, які чудово доповнили різноманіттям кольорів доріжки по обидві сторони.

Відтепер у дворі садочка «Світлячок» гарно і зручно!

Керівництво міської ради спільно з депутатським корпусом і надалі будуть підтримувати розвиток всіх дошкільних закладів Кобеляцької громади.