Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.12.2023 08:35

Команда Лідер-2012 посіла 2 місце у боротьбі за малий кубок турніру «Гірник-спорт CUP»

65852ff9e0461__bez-ymeny-1-9.webp

18-20 грудня 2023 року в м. Горішні Плавні відбувся турнір «Гірник-спорт CUP» з футзалу серед команд юнаків 2012 років народження. Участь у змаганнях взяло 10 команд, які традиційно були розподілені на дві групи. До групи «Б» увійшли команди: «Лідер» м. Кобеляки (тренер В. Білорибець), «Гірник-Спорт» м. Горішні Плавні, КДЮСШ - 2 м. Світловодськ, «Кремінь» м. Кременчук, КДЮСШ с. Кам’яні Потоки.

Результати ігор групи «Б»:

«Лідер» - КДЮСШ - 2 м. Світловодськ – 6:1

 «Лідер» - «Гірник - Спорт» - 2:1

«Лідер» - «Кремінь» м. Кременчук – 0:5

«Лідер» - КДЮСШ с. Кам’яні Потоки. 1:2

За результатами ігор команда «Лідер» потрапила до малого півфіналу де змагалася з командою «Псьол Плюс» за вихід у фінал. Матч закінчився нічиєю з рахунком 1:1. Після чого була серія пенальті, в яких наші юнаки перемогли з рахунком 5:4.

У малому фіналі команда «Лідер» зустрілася з командою «Гірник - Спорт», наші футболісти на жаль програли з рахунком 2:0 і у підсумку змагань посіли 2 місце у боротьбі за малий кубок.

На завершення всі команди турніру були нагороджені кубками та медалями за призові місця та за участь у змаганнях. Нагороду за кращого бомбардира турніру отримав – Брейко Олександр, кращим захисником визнано – Клочко Микиту, а кращим гравцем змагань став – Бондар Максим (вихованці Кобеляцької спортивної школи).