Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.12.2023 08:38

Комісія погодила бюджет громади на 2024 рік

65852edf2fee5__Слайд1.JPG

21 грудня 2023 року, напередодні сорокової сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання, на якій мають ухвалити головний фінансовий документ громади на 2024 рік, відбулося засідання постійної комісії з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін.

На засіданні члени профільної комісії повторно розглянули пропозиції про збільшення видатків на найпріоритетніші напрямки.

У результаті, профільна комісія рекомендувала внести зміни до проєкту бюджету Кобеляцької міської територіальної громади на 2024 рік, а саме: зменшити видатки на відділ освіти Кобеляцької міської ради (енергоносії) на 6 млн грн та направити їх на фінансування Програми соціального захисту та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України Кобеляцької міської територіальної громади на 2024 – 2027 роки. При розподілі вільного залишку коштів міського бюджету повернути вказану суму відділу освіти. Відповідний проєкт рішення зі змінами буде розглянуто на сесії міської ради.

Також комісія погодила до розгляду і питання оплати праці секретаря міської ради на наступний рік.