Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.12.2023 08:25

Жителі Мартинівки за відновлення роботи ФАПу

65852de7642b9__IMG_2693.JPG

Останнім часом серед жителів громади гостро стоїть питання надання якісних медичних послуг на селі – тобто роботи ФАПів. Саме з приводу відновлення роботи фельдшерсько-акушерського пункту до Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради почали надходити колективні та індивідуальні звернення від жителів села Мартинівка.

У ході вирішення даного питання відбулося виїзне засідання на базі колишнього Мартинівського ФАПу за участю керівництва міської влади: Василя Фещенка та Олени Стаднікової, представників КНП «Кобеляцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сергія Хорішка та Тетяни Жорняк.

У ході роботи комісія оглянула будівлю та визначила роботи, які необхідно виконати для повноцінного функціонування ФАПу. Окрім того, жителі села висловили бажання долучитися до виконання ремонтних робіт за умови придбання будівельних матеріалів за кошти міського бюджету. А це значно полегшить та прискорить процес відбудови.

Відрадно, що у даному населеному пункті є молодий спеціаліст з відповідною медичною освітою та бажанням працювати. Тож члени комісії мали змогу безпосередньо поспілкуватися з медиком.

Рестарт роботи Мартинівського ФАПу – це лише перший крок назустріч якісним медичним послугам у сільській місцевості.

Сподіваємося на підтримку депутатського корпусу у реалізації даного проєкту.