Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

06.12.2023 14:30

А диво таки є

65706972b05d3__2.jpg

При Кобеляцькій міській раді діє Молодіжна рада, яка організовує та проводить різноманітні благодійні заходи. Цього разу вони спільно зі Службою у справах дітей та відділом культури, туризму, молоді і спорту міської ради організували благодійну акцію «Диво є» до дня Святого Миколая. Підтримала та допомогла реалізувати проєкт заступниця міського голови Олена Стаднікова.

Працівники служби у справах дітей підготували листи до підприємців, підприємств та установ громади. Молодіжна рада через соціальні мережі оголосила збір подарунків серед жителів громади. Акція була організована для дітей позбавлених батьківського піклування, для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей сиріт, дітей, які знаходяться у прийомних сім’ях та будинках сімейного типу, для дітей з числа ВПО, які позбавлені батьківського піклування та перебувають на обліку служби у справах дітей.

Приємно, що чимало підприємців, заклади освіти, культури, охорони здоров’я та місцеві жителі долучилися до цієї благодійної акції.

Завдяки доброті кобелячан, вдалося зібрати солодощі, іграшки, книжки, канцтовари, засоби гігієни, одяг, посуд та сформувати близько 80 святкових пакунків. Всі подарунки були сформовані відповідно до віку та статі дитини.

Не залишились осторонь і діти з особливими освітніми потребами. Діти, які входять до складу громадської організації «Наші особливі діти», якою опікується міська рада, отримають новорічні цукерки.

Працівники служби у справах дітей запрошують прийомних батьків/опікунів, діти яких перебувають на обліку прийти та отримати подарунки для дітей. Родини, які мешкають у по селах  зможуть отримати подарунки у діловодів, які працюють по старостатах.

Щиро дякуємо усім, хто не залишився осторонь та допоміг подарувати хвилини радості маленьким українцям!

1.jpg 2.jpg 3.jpg